Real Madrid hade lekstuga!

Real Madrid spelade i kväll mot Dortmund och det blev ett riktigt målkalas för Real Madrid. Efter en trevande första halvlek som i och för sig började bra för Real för redan efter tre minuter så skarvade Kaka bollen med en klack till Granero som blev fri med målvakten och rullade in 1-0 till Real. Efter det så tog Dortmund över spelet mer och mer, Real fick ägna sig åt försvarsspel. Något man gjorde mycket bra, den var några små chanser som Dortmund skapade pga att Real hamnade fel men annars såg det bra ut. Casillas hamnade också fel några gånger men han räddade Real vid några andra tillfällen. I andra halvlek så byte man in Robben och vilken fart det vart på Real Madrid. För just denna Robben gjorde efter 3 min på plan själv 2-0 till Real Madrid efter en drömträff på volley från 25 m. De snyggaste volley målet jag sätt sedan en viss Zidane gjorde på samma sätt för några år sedan. Efter det rullade det på. Real spelade ut och Dortmund hängde inte med. 3-0 gjordes av Higuain efter en smör pass av Robben. Sedan var det dags för Kaka att göra sitt första mål för Real Madrid, detta efter att Robben dragit på sig straff, Ronaldo lät Kaka ta straffen för att han skulle få chansen att göra sitt första mål och det gjorde han efter ett fint placerat skott i hörnet. Real fortsatte att trycka på och i slutet drog Casillas en utspark över hela planen som Raul sprang sig fri på och sköt in slutresultatet 5-0 till Real Madrid. Det man kan tycka är lite konstigt är att det ska behöva gå en halvlek innan Real börjar spela fotboll, för när man gör det hänger inte Dortmund med alls. Casillas gör några riktigt bra räddningar och spelade säkert, trots att han gjorde några små misstag vid två inlägg. Robben var lysande som vanligt snart måste han få starta en match. Annars tycker jag det var en bra och intressant startelva som Pellegrini ställde på plan. Granero på kanten, geni drag! Nu fick Barca något att fundera över.... Nästa match är 25 Aug mot Rosenborg.

Kaka har börjat betala av med sitt 4-0 mål!!