Inför: Real Madrid - Rosenborg

I kväll kommer Santiago Bernabeu Trofé att äga rum inför ett fullsatt (80 000) Santiago Bernabeu. Real Madrid kommer att möta Rosenborg efter att Milan dragit sig ur pga att man så sent som Lördags spelade Serie A premiär. Det kommer bli en riktig folk fest och den gamla legenden Michel Salgado som fick lämna Real Madrid nu i somras efter 10 år i klubben kommer att tackas av i en liten ceremoni. Det är många stor klubbar som har deltagit i Santiago Trofé bland andra Liverpool, Inter, Milan Bayern München, Ajax. Detta ä den 20:e upplagan av Santiago Trofé och Real kommer göra allt för att vinna den.

Real Madrid

Real Madrid kommer att ställa upp med det bästa laget som man kan ställa på plan, för det är första gången alla Real Madrid fans får se alla nya spelare på samma gång på Bernabeu. I Peace Cup hade man chansen att se Ronaldo och Benzema, men nu är Kaka, Arbeloa, Alonso och Albiol med och ska visa upp sig för sin nya hemma publik. Pellegrini kommer att köra en 4-2-2-2 uppställning sägs de, med Casillas i målet, Arbeloa, Pepe, Albiol och Marcelo som backar. På mitten kan det nog se ut ungefär som senaste matchen mot Dortmund att Alonso, Ronaldo, Kaka, spelar på mitten, kanske att Lass kommer in i stället för Granero. Längst fram kommer förmodligen Raul och Benzema ta platserna. Åter igen kommer Robben att hamna på bänken tror ja. Men kommer han in i halvtid så har han en halvlek på sig att trolla. Det gäller för Real Madrid att spela bra fotboll för denna match är den sista innan liga premiären nästa Lördag. Något som är roligt är att Van Nistelrooy och Diarra är med i truppen och kanske får några minuter på slutet.

Truppen:
Goalkeepers

Casillas, Dudek


Defenders

Pepe, Marcelo, Albiol, Garay, Arbeloa och Drenthe


Midfielders

Lass, Robben, Guti, Gago, Granero, Diarra och Xabi Alonso


Forwards

Raul, Kaka, Benzema, Higuain, Van Nistelrooy och Cristiano Ronaldo


Rosenborg

Dom flesta känner till Rosenborg som är ett Norskt lag som spelar i Tippeligan, som är den högsta div i Norge. Rosenborg har i många år varit tillsammans med de Danska laget Köpenhamn dom två Nordiska lagen som klarat sig bäst i Europa spel. Rosenborg har många gånger tagit sig till Champions League men på dom senaste åren har man inte lyckats lika bra. Rosenborg är inget lag man ska underskatta man har slagit lag som Blackburn när dom var mästare i England, Man har även slagit Milan och Real Madrid en gång i tiden. Så Rosenborg är en anrik klubb. Det är faktiskt bara Manchester U och Porto som deltagit fler gånger i CL än Rosenborg. Tränaren för Rosenborg är svensk och heter Erik Hamrén en mycket bra tränare. Andra svenskar i klubben är Mickael Dorsin, Rade Prica och Mickael Lustig som nyss gick ditt.


Håll koll på: Kaka, och Dorsin i Rosenborg.
Tips: 6-0
Match start: 22:00 Svensk tid
TV: LiveStream - Myp2p, Fotbolllive.se, livetv.ru/en/.

 


Kommentarer
Postat av: sangar

hey at reialmadrid I courtesan sangar I live e iraq I hope you have the good I hällsar of cake thanks

2009-09-03 @ 02:14:03
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0