Inför: Real Madrid - Deportivo La Corona


Då var det äntligen dags för det alla fotbolls tokar längtat efter, Liga premiär i Spanien. Ronaldo, Kaka, Alonso och Benzema ska äntligen få bevisa vad dom går för när det är allvar. Man möter ett klassiska LaLiga lag Deportivo La Corona som kommer göra allt för att sätta grus i maskineriet för Real Madrid. Årets LaLiga är den bästa någonsin och vi kommer få se toppmatcher på löpande band. Men det kommer förmodligen stå mellan två lag år också och det är Barcelona och Real Madrid. Men i år är det Real Madrid tur att vinna ligan, Perez har verkligen öppnat plånboken för att få ett slagkraftigt lag. Så låt säsongen börja. Matchstart i kväll kl 20:00 så missa inte det.


Real Madrid
Nu börjar prövningen på det nya miljard bygget, kommer det hålla? Svaret är självklart. Real började med det viktigaste att skaffa en tränare som verkligen kan fotboll, Pellegrini kommer få Real Madrid till toppen igen med just sin fingertopps känsla. Ronaldo, Benzema och Kaka har visat på försäsongen att dem är redo för spel i Laliga, 9 mål har dom gjort tillsammans och fler kommer de. Dagens match är väldigt viktig, man vill inte börja en säsong med att tappa poäng så jag hoppas man spelar offensivt när man har hemma plan. Jag vill se ett Real som tar tag i spelet direkt och rullar rund blandat med långbollar på Ronaldo och Benzema. Laget då, Pepe är borta pga avstängning, Ramos är fortfarande skada. Men i övrig så är alla pigga ock fräscha. Pellegrini ställer upp med en 4-4-2 uppställning med Casillas i mål så klart, Backlinjen kommer se ut som följer, Arbeloa, Albiol, Metzelder och Marcelo. På mittfältet så kommer Lass och Alonso spela i mitten och Ronaldo och Kaka på varsin kant. Kaka kommer ha en lite friare roll. I anfallet ser vi Benzema och legenden Raúl González Blanco som inleder sin 16 säsong i Real Madrid, den första var redan 1994!! Det är de bästa laget vi kan ställa på planen just nu, Pellegrini har gjort sin jobb nu är det upp till spelarna att göra sitt.


Real Madrid Truppen: 
Goalkeepers:
Casillas, Dudek

Defenders:
Metzelder, Marcelo, Albiol, Garay, Arbeloa och Drenthe

Midfielders:
Lass, Guti, Gago, Kaka, Granero, och Xabi Alonso

Forwards:
Raul, Benzema, Higuain, och Cristiano Ronaldo


Deportivo La Corona
Deportivo kommer till Bernabeu med noll press på sig, men kan spel sitt spel och hoppas man inte släpper in ett tidigt mål. Kan man hålla tätt i början så kan man kanske ta med sig en pinne. Depo får hoppas på att Real Madrid spelarna tar matchen med en nypa salt och sedan får man förlita sig på den gamla klyschan ”Motivation slår klass”, för på pappret så ska dom inte ha en chans. Man kommer i alla fall från en hyfsad försäsong bakom sig, senaste matchen så spelade man lika mot Atlético Madrid som är ett bra lag. Deportivo kommer förmodligen spela en 4-5-1 uppställning och inrikta sig på försvarsspel. Startelvan för Deportivo: Aranzubia, Filipe, Castro, Lopo, Pablo, Lafita, Juca, Valeron, Rodriguez, Guardado, Riki.


Håll koll på: C, Ronaldo, och Benzema två mål senast!
Plats: Santiago Bernabeu
Domare: Fernández Borbalán
Match start: 20:00 Svensk tid
TV: Tv4sport sändingsstart 19:55
Öltips: En iskall Corona men en lime bit i!
Tips: 4-1

 

 

 


Kommentarer
Postat av: andre

Grym blogg. Håll igång med uppdatering inför varje match:D Gjärna matchens lirare också efte matcherna.

2009-08-29 @ 14:26:58
URL: http://bubbelspray
Postat av: igge

ja det kommer att komma..

2009-08-29 @ 16:01:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0